Tijdens de Strontweek is het mogelijk om de concerten van Liereliet te bezoeken, mee te varen met het Beurtveer of mee te doen met het Klompzeilen.
Hieronder wordt aangegeven hoe u kaartjes kunt bestellen of uzelf kunt opgeven voor het meevaren met het Beurtveer.

Wilt u zelf als deelnemer meedoen? Neem dan contact op met de organiserende vereniging of stichting.

Liereliet Tickets

Vanaf 15 september kunt u tickets reserveren.
U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar tickets@liereliet.nl met daarin de concerten die u wilt bezoeken en het aantal kaarten per concert. U ontvangt dan een bevestigings mail waarin het totaal bedrag is genoteerd en het banknummer waarop u het bedrag kunt overboeken. Na ontvangst van het bedrag worden de kaarten voor u gereserveerd en kunt u deze afhalen bij de entree.
Geef altijd uw naam, adres en woonplaats + postcode door met vermelding van telefoonnummer.
U kunt ook 's avonds tussen 19.00 en 21.00 uur bellen naar Jenny Bouma. 0515-543377.
Wacht bij voorkeur met het overmaken van uw bestelde tickets totdat u een bevestiging van uw bestelling heeft ontvangen. Dit om betalings problemen te voorkomen.
Banknummer : NL43 RABO 0305037412
t.n.v. St. Liereliet Workum
U kunt ook een passe partout bestellen voor € 45,--  Let op: Deze is alleen in de voorverkoop te verkrijgen en is zonder de Klasse-Hap.

Meevaren met het Beurtveer en of de Strontrace

U kunt als passagier meevaren met een van de beurtveerschepen. "Passagier" is echter in deze een ruim begrip want er wordt wel verwacht dat u actief deelneemt en samenwerkt met de bemanning.
Immers het gebruik van de motor is uit den boze en dus maken vele handen licht werk... U kunt kiezen voor een enkele reis van Workum naar Amsterdam of de gehele reis ook weer terug naar Workum.
De prijs voor een enkele reis is € 125,- en voor een retour € 200,-. Aanmelden kan d.m.v. het sturen van een mail naar wedstrijden@zeilvracht.nl

Meevaren met de Strontrace is in zeer beperkte mate ook mogelijk. Veelal worden de bemanningen in een vroeg stadium van de voorbereiding al samengesteld. Echter in sommige gevallen kan er een plekje vrij zijn op een van de deelnemende schepen in de zware klasse. Om mee te varen is een goede mobiliteit en een goede gezondheid vereist. Ben je geïnteresseerd ? stuur dan een email naar wedstrijden@zeilvracht.nl

Meedoen met de visserij?

Meedoen met de Visserijdagen? Wordt dan eerst lid van de Visserij Vereniging Workum.
Daarmee krijg je recht op een visvergunning tijdens de visserijdagen.
Aanmelden via de secretaris: Bernard Reekers, b.reekers@kpnplanet.nl, tel. 06-22504772

Meedoen met het klompzeilen ?

Kinderen met een zeilend klompschip kunnen zich op de zaterdagmiddag tussen 12.00 en 13.00 uur aanmelden bij Kultuerhús Klameare in Workum. Daarna gaat het in optocht naar het wedstrijdwater.

Voor meer informatie bel 0515-540803 of mail naar petertolsma@organisatieadviezen.com